Vad händer om jag följer eller slutar följa en kollega på Workplace?

När du följer en kollega ser du personens inlägg i ditt nyhetsflöde. Du kan följa dina kolleger, personer i andra team eller chefer på företaget. Du ser bara inlägg som är synliga för hela företaget eller som publiceras i grupper där du är medlem.
När en kollega följer dig ser de inläggen som är synliga för ditt företag i nyhetsflödet. Om du gör ett inlägg i en sluten eller hemlig grupp ser dina kolleger det enbart om de är medlemmar i gruppen.
När du slutar följa en kollega ser du färre inlägg från dem i ditt nyhetsflöde. Du kan återfå kontakten med kollegan som du har slutat följa genom att börja följa dem igen.
Var den här informationen användbar?