Vilka är sekretessalternativen för grupper på Workplace?

Det finns tre sekretessalternativ för grupper: Öppen, Sluten och Hemlig. Tabellen nedan visar vem som kan gå med i dessa grupper och vad man kan se om dem.
ÖppenSlutenHemlig
Vem kan gå med?Alla från ditt företag kan gå med, läggas till eller bjudas in av en medlemAlla från ditt företag kan be att få gå med, läggas till eller bjudas in av en medlemAlla, men de måste läggas till eller bjudas in av en medlem
Vem kan se gruppnamnet?Alla från ditt företagAlla från ditt företagNuvarande och tidigare medlemmar
Vilka kan se vem som är med i gruppen?Alla från ditt företagAlla från ditt företagEndast befintliga medlemmar
Vem kan se gruppbeskrivningen?Alla från ditt företagAlla från ditt företagNuvarande och tidigare medlemmar
Vem kan se grupptaggarna?Alla från ditt företagAlla från ditt företagNuvarande och tidigare medlemmar
Vem kan se vilka inlägg medlemmarna publicerar i gruppen?Alla från ditt företagEndast befintliga medlemmarEndast befintliga medlemmar
Vem kan hitta gruppen i en sökning?Alla från ditt företagAlla från ditt företagNuvarande och tidigare medlemmar
Vilka kan se gruppevenemang?Alla från ditt företagEndast befintliga medlemmarEndast befintliga medlemmar
Vem kan se händelser som rör gruppen på Workplace (t.ex. i nyhetsflödet och i sökresultat)?Alla från ditt företagEndast befintliga medlemmarEndast befintliga medlemmar
Obs! Om du använder Workplace Advanced har communityadministratörer åtkomst till allt innehåll på Workplace, inklusive hemliga grupper.
Läs mer om hur du hanterar din grupp på Workplace.
Var den här informationen användbar?