Ladda ned Workplace Chat för Windows och Mac

Med skrivbordsappen Workplace Chat för Windows och Mac kan du chatta med kollegor. Det är ett alternativ till att chatta med kollegor på Workplace i en datorwebbläsare.
Du måste först se till att du är inloggad på Workplace med webbläsaren som du använder för att kunna ladda ned appen Workplace Chat för datorn. Klicka sedan på en av länkarna nedanför beroende på vilket operativsystem du använder:
Om du är inloggad på Workplace med webbläsaren som du använder och fortfarande har problem med att ladda ned Workplace Chat så kanske du behöver uppdatera operativsystemet.
Obs! Workplace Chat kräver inte administrativ behörighet, så alla ska kunna installera appen om den inte har blockerats av en systemadministratör.
Funktioner i appen Workplace Chat
Med Workplace Chat-appen kan du
  • chatta med en person eller med en grupp
  • få aviseringar direkt till appen
  • ringa video-/ljudsamtal direkt till en person eller en grupp.
Ta reda på mer om hur du använder Workplace Chat.
Mer information om vilka versioner av Workchat-appen som stöds samt vilka förbättringar som ingår i varje version finns i det tekniska resurscentret.

Implementera Workplace Chat MSI för din organisation

Ta reda på hur du implementerar Workplace Chat-appen via Windows-installationsprogrammet (eller .msi-paketet) så att den installeras för alla användare i din organisation.

Var det här till hjälp?

Ja
Nej