Nyhetsflödet

Anpassa ditt nyhetsflöde för Workplace för att se inlägg och uppdateringar som du föredrar.

Du kan sluta följa eller dölja personer och händelser från nyhetsflödet. Om du döljer en händelse från nyhetsflödet är det mindre sannolikt att du ser liknande händelser i nyhetsflödet i framtiden.
Så här döljer du en händelse [eller en person]:
  1. Klicka på överst till höger om inlägget.
  2. Välj Dölj inlägg eller Dölj alla från [namn].
Obs! Om du inte ser inlägg i nyhetsflödet som du vill se kan du gå med i fler grupper eller följa fler personer.
Var den här informationen användbar?
If you no longer want to see updates from a specific coworker on your Workplace News Feed, you can choose to Mute or Snooze their posts.
Muting a coworker's posts will hide all posts by them from your News Feed until you choose to unmute them. Snoozing a coworker's posts will hide posts by them from your News Feed for the next 30 days.
To Mute or Snooze a coworker's posts:
  1. From your Workplace News Feed, click at the top of a post from the coworker you would like to stop seeing posts from.
  2. Click either Hide post or Snooze [name] for 30 days.
  3. The post will disappear from your News Feed. If you have made a mistake, press Undo
To once again start seeing posts from your coworker:
  1. From your Workplace homepage, search for your coworker using the search bar in the top left of the screen.
  2. Click on their name to view their profile.
  3. Click Undo, underneath the alert on their timeline about their current Mute or Snooze status.
Var den här informationen användbar?
Händelser i nyhetsflödet kan exempelvis innehålla statusuppdateringar, foton, videoklipp, länkar, kommentarer och gilla-markeringar. Händelserna som visas i dit nyhetsflöde bestäms av flera faktorer, däribland:
  • Inlägg i grupper som du är medlem i.
  • Inlägg på tidslinjen från personer du följer.
Om du får slut på innehåll att visa i nyhetsflödet kan du även se rekommendationer om öppna grupper som du kan gå med i och trendande inlägg från gruppen.
Din tidigare aktivitet på Workplace kan också påverka dina händelser i nyhetsflödet. Om du exempelvis har gillat eller kommenterat foton tidigare, är det mer sannolikt att du ser foton i nyhetsflödet.
Var den här informationen användbar?
Ibland flyttas ett inlägg som du redan har sett längst upp i ditt nyhetsflöde om en av dina kolleger har gillat eller kommenterat det. Detta hjälper dig att se inlägg som är viktiga för dig och som dina kolleger interagerar mest med.
Var den här informationen användbar?
När du följer en kollega ser du personens inlägg i ditt nyhetsflöde. Du kan följa dina kolleger, personer i andra team eller chefer på företaget. Du ser bara inlägg som är synliga för hela företaget eller som publiceras i grupper där du är medlem.
När en kollega följer dig ser de inläggen som är synliga för ditt företag i nyhetsflödet. Om du gör ett inlägg i en sluten eller hemlig grupp ser dina kolleger det enbart om de är medlemmar i gruppen.
När du slutar följa en kollega ser du färre inlägg från dem i ditt nyhetsflöde. Du kan återfå kontakten med kollegan som du har slutat följa genom att börja följa dem igen.
Var den här informationen användbar?
Du kan slå på och stänga av inställningar för automatisk uppspelning av videoklipp i Workplace.
Så här förhindrar du att videor spelas upp automatiskt på datorn:
  1. Klicka på din profilbild nere till vänster i Workplace och klicka sedan på Inställningar.
  2. Klicka på Videor.
  3. Klicka på listmenyn bredvid Spela upp videor automatiskt och välj Av.
Var den här informationen användbar?
För att kunna fokusera på nyhetsflödet bättre kan du tillfälligt dölja panelerna till höger och vänster i Workplace.
Panelen till vänster innehåller dina mest använda grupper samt de senaste chattarna och aviseringarna. Så här döljer du den här panelen:
  1. Gå till nyhetsflödet, chattar eller en grupp i Workplace.
  2. Hovra över den vänstra panelen och klicka på .
Den högra panelen kan innehålla kommande evenemang, föreslagna grupper och trendsättande inlägg från din organisation. När du tittar på en grupp eller en chatt ändras den högra panelen för att visa den senaste aktiviteten och gruppbeskrivningar. Så här döljer du den här panelen:
  1. Gå till nyhetsflödet, chattar eller en grupp i Workplace.
  2. Hovra över den högra panelen och klicka på .
Om du vill öppna någon av panelerna igen klickar du på relevant ikon en andra gång.
Standardvy
Det aktuella tillståndet för din högra eller vänstra panel varar bara så länge som din nuvarande session. Om du öppnar Workplace på en ny flik öppnas båda panelerna igen.
Var den här informationen användbar?