Hur länkar jag en mapp från en molnlagringstjänst till en grupp på Workplace?

Du måste vara administratör för en Workplace-grupp och inloggad på Workplace från datorn för att länka en mapp från en molnlagringstjänst till en grupp.
  1. Klicka på Mer > Integrationer från din grupp.
  2. Välj molnlagringstjänsten som innehåller mappen du vill länka till din Workplace-grupp.
  3. Obs: Om din organisation använder Workplace Advanced ser du bara de molnlagringstjänster som din Workplace-administratör har aktiverat.
  4. Om du inte har kopplat ditt konto till molnlagringstjänsten tidigare ombes du göra det. Då visas en dialogruta där du kan navigera bland dina mappar i molnlagringstjänsten.
  5. Navigera till mappen som du vill länka till din Workplace-grupp. När du är klar klickar du på Välj.
  6. Klicka på Länka mapp i dialogrutan Länka mapp.
  7. Du omdirigeras till fliken Filer i din grupp och där bör du se den länkade mappen och alla filer som finns i den.
Tänk på att om du länkar till en mapp, nålas länken fast överst i gruppen samt i diskussionen till höger om gruppen. Det ger inte nuvarande och framtida gruppmedlemmar åtkomst till mappen. Du måste manuellt lägga till nya medlemmar direkt i mappen i molnlagringstjänsten för att ge åtkomst till den.
Uppladdning av filer från Microsoft Sharepoint och OneDrive på Internet Explorer och Microsoft Edge
Om du vill ladda upp filer från Microsoft Sharepoint och OneDrive på Internet Explorer och Microsoft Edge måste du lägga till Sharepoint-domänen som en Betrodd webbplats på grund av säkerhets- och sekretessinställningar som konfigurerar begränsade webbplatser i webbläsaren och blockerar möjligheten att ladda upp filer.
Du kan distribuera denna ändring i din community som en del av en Group Policy Management Editor enligt rekommendationen från Microsoft.
Var den här informationen användbar?