Vilka olika typer av Workplace-planer finns det?

Detta är en översikt över de två olika Workplace-planerna. Se vilka specifika funktioner som är tillgängliga med planerna Advanced och Enterprise genom att besöka sidan med Workplace-priser.
Det finns två olika Workplace-planer. De faktureras månadsvis baserat på hur många som är aktiva i ditt Workplace-konto.
Besök sidan med Workplace-priser där du hittar en komplett lista över funktioner som ingår i respektive plan.
Workplace Advanced
Syftet med Workplace Advanced är att sammankoppla en organisation på Workplace. Det innehåller välbekanta Workplace-funktioner som Chatt, Livevideo och Grupper samt administratörskontroller. Workplace Advanced kostar 4,00 USD per person och månad. Med Workplace Advanced kan medarbetare kopplas till Workplace Frontline i mobilen för 1,50 USD per person och månad.
Workplace Enterprise
Workplace Enterprise är till för mer organisationer som till följd av storlek eller bransch är mer komplexa och behöver ökad support. Planen omfattar alla funktioner i Advanced samt första responstid för support på fyra timmar, prioriterad support och tidig åtkomst till nya funktioner. Workplace Enterprise kostar 8,00 USD per person och månad.
Var den här informationen användbar?