Vilka olika typer av Workplace-planer finns det?

Workplace EssentialWorkplace AdvancedWorkplace Enterprise
ProduktfunktionerWorkplace Essential har funktioner som nyhetsflöden, grupper, chatt och livevideo. Dessutom erbjuder Workplace Essential administrativa funktioner som Administratörspanelen, integrationer, Personer och grupphantering. Utöver funktioner som nyhetsflöde, grupper, chatt och livevideo, har Workplace Advanced administratörsfunktioner inklusive analyser, en administratörspanel samt integration med identitetsleverantörer.Förutom funktionerna i Workplace Advanced erbjuder Workplace Enterprise ett första supportsvar inom fyra timmar, åtkomst till ett dedikerat Enterprise Support-team, prioriterad support och tidig åtkomst till nya funktioner.
InnehållsmodereringInnehållet granskas av dina communityadministratörer.Innehållet granskas av dina communityadministratörer.Innehållet granskas av dina communityadministratörer.
Skapa och ta bort kontoCommunityadministratörer kan tillhandahålla och ta bort konton direkt.Communityadministratörer kan tillhandahålla och ta bort konton direkt. Communityadministratörer kan tillhandahålla och ta bort konton direkt.
Ägande av dataEn communityadministratör hanterar communityn och företaget äger och ansvarar för alla data. Communityadministratören kan när som helst ändra, ta bort eller exportera dina data. En communityadministratör hanterar communityn och företaget äger och ansvarar för alla data. Communityadministratören kan när som helst ändra, ta bort eller exportera dina data. En communityadministratör hanterar communityn och företaget äger och ansvarar för alla data. Communityadministratören kan när som helst ändra, ta bort eller exportera dina data.
Synlighet för inläggInnehåll som du publicerar är synligt för dig, personer i grupper som du publicerar i eller personer utanför grupperna som du publicerar i, om de är öppna grupper. Dessutom gäller att communityadministratörer också kan se alla data som du publicerar, även i hemliga grupper. Innehåll som du publicerar är synligt för dig, personer i grupper som du publicerar i eller personer utanför grupperna som du publicerar i, om de är öppna grupper. Dessutom gäller att communityadministratörer också kan se alla data som du publicerar, även i hemliga grupper. Innehåll som du publicerar är synligt för dig, personer i grupper som du publicerar i eller personer utanför grupperna som du publicerar i, om de är öppna grupper. Dessutom gäller att communityadministratörer också kan se alla data som du publicerar, även i hemliga grupper.
BetalningWorkplace Essential är en kostnadsfri tjänst. Workplace Advanced-kunder kan testa tjänsten i 30 dagar. Efter den kostnadsfria testperioden tas en avgift ut för Workplace Advanced.En avgift tas ut för Workplace Enterprise.
Antal konton som kan skapasIngen gräns. Ingen gräns.Ingen gräns.
Var den här informationen användbar?