Support

Ta reda på mer om den support som finns tillgänglig för dig som Workplace-kund. Är du inte redo att skicka in en supportbegäran? Få mer hjälp genom att besöka våra utbildningsresurser.

Du kan bara kontakta vårt supportteam om du är en administratör på Workplace Premium
Om du är en Workplace Premium-administratör:
Klicka på längst upp till höger på sidan. Därifrån kan du klicka på följande:
 • Kontakta support för Workplace. Vårt team återkommer till dig inom 48 timmar, men vi försöker normalt att svara inom en arbetsdag.
 • Kontrollera Supportinkorgen. Här hittar du din korrespondens med Workplace-supporten. Du kan svara på meddelanden via supportinkorgen eller din e-post på jobbet.
 • Ställ en fråga till communityn. I hjälpcommunityn kan du få kontakt med andra Workplace-användare från andra företag samt ditt eget för att hitta och dela med dig av svar på frågor om Workplace. Medlemmar från våra team deltar också i diskussionerna.
 • Lämna feedback. Vi utvärderar många av idéerna som personer skickar till oss och använder dem för att förbättra Workplace för alla. Om du har ett problem som kräver omedelbar support kontaktar du supporten för Workplace.
Om du behöver mer hjälp kan du även:
 • Besöka supporten för utvecklare. I supporten för utvecklare får du veta mer om den tekniska integrationen mellan ditt företag och Workplace.
 • Gå till Övergångsinformation. I Övergångsinformation hittar du alla metodtips och resurser som hjälper dig att komma igång med Workplace och få snabba resultat inom organisationen.
Om du inte är en administratör eller om du använder Workplace Standard:
Klicka på längst upp till höger på sidan. Därifrån kan du klicka på följande:
 • Ställ en fråga till communityn. I hjälpcommunityn kan du få kontakt med andra Workplace-användare från andra företag samt ditt eget för att hitta och dela med dig av svar på frågor om Workplace. Medlemmar från våra team deltar också i diskussionerna.
 • Lämna feedback. Vi utvärderar många av idéerna som personer skickar till oss och använder dem för att förbättra Workplace för alla.
Var den här informationen användbar?
Den här artikeln gäller bara för användare av Workplace Advanced. Du kan bara få åtkomst till direktsupport från datorn.
Det finns flera fördelar med att använda direktsupport:
 • Administratörer kan se alla supportbegäranden som skapats av administratörer på företaget.
 • Direktsupport finns i produkten, vilket betyder att administratörer inte behöver lämna Workplace för att få hjälp.
 • Administratörer kan se statusen för ärenden de har skickat för att hålla koll på förloppet.
Var den här informationen användbar?
Prioriteringar kan användas för att tillhandahålla information till Workplace-support om problem som påverkar företaget och för att prioritera ditt problem eller din fråga. Riktlinjer för varje prioritering kan ses nedan.
Hög prioritet: Allvarlig påverkan på företaget
Företaget påverkas allvarligt. Problemet hindrar användare från att kunna utföra sina jobb. Kräver omedelbar åtgärd. Inga möjliga extralösningar tillgängliga.
Exempel:
 • Inga användare kan logga in för att använda Workplace.
 • En nyckelkomponent i Workplace fungerar inte för någon användare, till exempel förmågan att skapa grupper.
 • En viktig intressent, till exempel företagets VD, kan inte använda en basfunktion i Workplace, såsom att sända live.
Normal prioritet: Måttlig påverkan på företaget
Företaget påverkas måttligt. Problemet hindrar vissa användare från att utföra sina jobb. Extralösningar finns tillgängliga. Icke-primära funktioner i Workplace fungerar inte för användare.
Exempel:
 • Vissa användare kan inte sända live.
 • En komponent som inte är grundläggande i Workplace fungerar inte som förväntat – Mac-användare kan inte ladda ned en video.
Låg prioritet: Låg påverkan på företaget
Företaget påverkas inte så mycket. Problemet är kortvarigt. Extralösningar finns tillgängliga. Påverkan rör färre än 5 % av de totala användarna, och problemet är inte en viktig del av Workplace.
Exempel:
 • En användare kan då och då inte se en chattråd som är länkad till en grupp.
 • Vissa användare kan inte ladda ned en video när de använder en Android-telefon, men kan göra det från en bärbar dator eller en iOS-enhet.
 • Relativt små problem med API-användning/support för utvecklare.
Obs! Det huvudsakliga syftet med prioriteringarna är att signalera verksamhetens påverkan eller prioritera ärenden till supportteamet för Workplace. Prioriteringar garanterar inte snabbare eller långsammare lösningar, men gör det möjligt för oss att bättre fokusera på de viktigare och brådskande problemen.
Var den här informationen användbar?
Övrig support
I kundresurscentret hittar du alla metodtips och resurser som hjälper dig att komma igång med Workplace och få snabba resultat inom organisationen.
Var den här informationen användbar?
En post läggs till på statussidan när ett problem identifieras, när status för problemet förändras och när problemet hanteras.
Statussidan är allmänt tillgänglig under workplace.com/status. Du hittar också en länk till sidan i sidfoten på Workplace-webbplatsen.
Prenumerera på uppdateringar
Du kan lägga till publiceringsintegrationen för Workplace-statusen i en Workplace-grupp. När ett problem visas eller blir löst på sidan Workplace-status gör integrationen ett inlägg i gruppen och medlemmarna får push-aviseringar och e-postmeddelanden.
Så här lägger du till integrationen:
 1. Klicka på fliken Mer i gruppen du administrerar och välj Integrationer.
 2. Klicka på Workplace-status.
 3. Välj Lägg till.
Du kan också använda din favorit RSS-läsare för att prenumerera på RSS-flödet för Workplace-status.
Var den här informationen användbar?
Anmäl ett problem
Om du tror att du har problem med Workplace kan du kontrollera workplace.com/workplace/status för att se om problemet påverkar andra kunder. Vi listar endast problem som påverkar användares förmåga att använda Workplace-funktioner på Workplace-statussidan. De här funktionerna finns angivna längst upp på statussidan.
Om du är administratör på Workplace Advanced och har problem med en av de här funktionerna men kan inte se problemet listat på statussidan kan du skicka in ett ärende till vårt supportteam.
Var den här informationen användbar?