Planer

Workplace finns tillgängligt i planerna Essential, Advanced och Enterprise. Ta reda på mer om att välja rätt plan för din organisation.

Workplace EssentialWorkplace AdvancedWorkplace Enterprise
ProduktfunktionerWorkplace Essential har funktioner som nyhetsflöden, grupper, chatt och livevideo. Dessutom erbjuder Workplace Essential administrativa funktioner som Administratörspanelen, integrationer, Personer och grupphantering. Utöver funktioner som nyhetsflöde, grupper, chatt och livevideo, har Workplace Advanced administratörsfunktioner inklusive analyser, en administratörspanel samt integration med identitetsleverantörer.Förutom funktionerna i Workplace Advanced erbjuder Workplace Enterprise ett första supportsvar inom fyra timmar, åtkomst till ett dedikerat Enterprise Support-team, prioriterad support och tidig åtkomst till nya funktioner.
InnehållsmodereringInnehållet granskas av dina communityadministratörer.Innehållet granskas av dina communityadministratörer.Innehållet granskas av dina communityadministratörer.
Skapa och ta bort kontoCommunityadministratörer kan tillhandahålla och ta bort konton direkt.Communityadministratörer kan tillhandahålla och ta bort konton direkt. Communityadministratörer kan tillhandahålla och ta bort konton direkt.
Ägande av dataEn communityadministratör hanterar communityn och företaget äger och ansvarar för alla data. Communityadministratören kan när som helst ändra, ta bort eller exportera dina data. En communityadministratör hanterar communityn och företaget äger och ansvarar för alla data. Communityadministratören kan när som helst ändra, ta bort eller exportera dina data. En communityadministratör hanterar communityn och företaget äger och ansvarar för alla data. Communityadministratören kan när som helst ändra, ta bort eller exportera dina data.
Synlighet för inläggInnehåll som du publicerar är synligt för dig, personer i grupper som du publicerar i eller personer utanför grupperna som du publicerar i, om de är öppna grupper. Dessutom gäller att communityadministratörer också kan se alla data som du publicerar, även i hemliga grupper. Innehåll som du publicerar är synligt för dig, personer i grupper som du publicerar i eller personer utanför grupperna som du publicerar i, om de är öppna grupper. Dessutom gäller att communityadministratörer också kan se alla data som du publicerar, även i hemliga grupper. Innehåll som du publicerar är synligt för dig, personer i grupper som du publicerar i eller personer utanför grupperna som du publicerar i, om de är öppna grupper. Dessutom gäller att communityadministratörer också kan se alla data som du publicerar, även i hemliga grupper.
BetalningWorkplace Essential är en kostnadsfri tjänst. Workplace Advanced-kunder kan testa tjänsten i 30 dagar. Efter den kostnadsfria testperioden tas en avgift ut för Workplace Advanced.En avgift tas ut för Workplace Enterprise.
Antal konton som kan skapasIngen gräns. Ingen gräns.Ingen gräns.
Var den här informationen användbar?
Workplace Essential är avsett för kommunikation i ett team eller ett litet företag. Det är gratis att använda. Vi börjar lansera Workplace Essential under 2020.
Workplace Advanced är avsett för fullständiga organisationer och kostar 4 USD per person och månad. Vi rekommenderar den planen.
Workplace Enterprise är avsett för organisationer med en större komplexitet beroende på dess storlek eller bransch. Det kostar 8 USD per person och månad. För att skaffa Enterprise-planen behöver du kontakta Workplaces säljteam eller en Workplace-partner.
Workplace för frontpersonal finns tillgängligt som tillägg till Workplace Advanced eller Workplace Enterprise.
Var den här informationen användbar?
Workplace debiterar en fast avgift på 4 USD per aktiv användare och månad för Workplace Advanced.
Du debiteras för alla anställda i din community, även om en användare inte använder din företagse-postdomän för att logga in.
Tänk på att faktureringsvalutan är USD. Vår prissättning inkluderar inte tillämplig skatt. I vårt prisavsnitt hittar du den senaste informationen om prissättning.
Var den här informationen användbar?
Du måste ansluta till Workplace från din dator om du vill begära en uppgradering till Workplace Advanced från Workplace Standard.
Så här uppgraderar du ditt Workplace-konto till Workplace Advanced från Workplace Standard:
  1. Klicka på Uppgradera under nyhetsflödet uppe till vänster på Workplace.
  2. Fyll i formuläret med ytterligare uppgifter om ditt företag.
  3. Markera rutan som indikerar att du förstår avtalet.
  4. Klicka på Fortsätt. Du får sedan gå igenom processen för domänverifiering.
När du går över till Workplace Advanced betyder det att din community måste godkänna nya villkor. Läs mer om funktionerna i Workplace Advanced.
Om du uppgraderar till Workplace Advanced för första gången har du rätt till en kostnadsfri testperiod. Om du registrerar dig på Advanced, byter till Standard, och sedan återgår till Advanced, får du ingen kostnadsfri testperiod.
Tänk på att du måste bevisa att du äger e-postdomänen för att kunna uppgradera kontot till Advanced.
Var den här informationen användbar?
Den här artikeln är enbart tillämplig för administratörer i Workplace Advanced.
Så här ändrar du kontot till Workplace Essential:
  1. Klicka på Administratörspanelen längst upp till vänster i din profil på en dator.
  2. Klicka på Betalningar.
  3. Klicka på Granska prenumerationer och välj Gå över till Essential.
  4. När du uppmanas att göra det bekräftar du bytet för att slutföra processen.
Du kan gå tillbaka till Advanced när du vill genom att klicka på nappen Uppgradera till Advanced.
Obs! Om du inte ser alternativet för att Byta till Essential måste du kanske logga ut från kontot, rensa cacheminnet i webbläsaren och logga in igen.
Var den här informationen användbar?
Om du byter från Workplace Advanced till Workplace Essential kan du inte längre få tillgång till följande:
Inbjudningar som inte har skickats
  • Inbjudningar som inte har skickats tas bort permanent från din community.
Enkel inloggning (SSO)
  • Om du använder SSO loggas alla dina kolleger ut och de måste återställa sina egna lösenord. De kan inte heller logga in med ett klick.
Analytics visar vilka som använder Workplace i din community
  • Administratörspanelen försvinner. Därför kan du inte se vilka personer och grupper som är mest aktiva på Workplace.
Enskild e-postsupport för administratörer
  • Du kan inte längre skicka e-post till direktsupporten när du har en fråga, men du har fortfarande tillgång till hjälpcentret.
Administratörskontroller för att hantera din community
  • Du kan inte moderera inlägg eller hantera dina egna data och användare och du kan inte heller se om någon i din community har anmält några inlägg.
API:er för anpassade integrationer och botar
  • Du kan inte använda botar och du har inte längre tillgång till API för anpassade integrationer.
Synka med identitetsleverantörer som G Suite
  • Du kan inte längre synkronisera sömlöst med identitetsleverantörer så att personer inte kan läggas till eller tas bort automatiskt när de börjar på eller lämnar ditt företag. Alla användare som tidigare synkroniserats finns kvar på Workplace.
Besök prissättningssidan för att ta reda på mer om vilka funktioner som finns tillgängliga i vilka prissättningsplaner.
Obs! Om du redan har en anpassad Workplace-URL eller om du har flera verifierade e-postdomäner gör vi inga ändringar av dem, men tänk på att du inte kan uppdatera eller hantera denna information när du har bytt till Workplace Essential.
Var den här informationen användbar?
We're upgrading Workplace to provide a better experience for you and your Workplace community.
Because we're upgrading to a newer, better Workplace experience, Workplace Standard will be deleted and eventually replaced by Workplace Essential, which offers new features and updates, including an Admin Panel for System Admins.

Domain Verification
To gain access to Workplace Essential from Workplace Standard, users will first need to verify their domain. You can access domain verification by clicking Upgrade Plan at the top of your News Feed. Once this is done, you will need to select a System Admin, who will act as a Data Controller. If a Data Controller or System Admin is not selected, your access to Workplace Standard will be lost.

New Admin Selection
In case no one in your Workplace can verify your domain, we'll reach out to you via email to help with admin selection.
Var den här informationen användbar?