Planer

Workplace finns tillgängligt i planerna Advanced och Enterprise. Ta reda på mer om att välja rätt plan för din organisation.

Detta är en översikt över de två olika Workplace-planerna. Se vilka specifika funktioner som är tillgängliga med planerna Advanced och Enterprise genom att besöka sidan med Workplace-priser.
Det finns två olika Workplace-planer. De faktureras månadsvis baserat på hur många som är aktiva i ditt Workplace-konto.
Besök sidan med Workplace-priser där du hittar en komplett lista över funktioner som ingår i respektive plan.
Workplace Advanced
Syftet med Workplace Advanced är att sammankoppla en organisation på Workplace. Det innehåller välbekanta Workplace-funktioner som Chatt, Livevideo och Grupper samt administratörskontroller. Workplace Advanced kostar 4,00 USD per person och månad. Med Workplace Advanced kan medarbetare kopplas till Workplace Frontline i mobilen för 1,50 USD per person och månad.
Workplace Enterprise
Workplace Enterprise är till för mer organisationer som till följd av storlek eller bransch är mer komplexa och behöver ökad support. Planen omfattar alla funktioner i Advanced samt första responstid för support på fyra timmar, prioriterad support och tidig åtkomst till nya funktioner. Workplace Enterprise kostar 8,00 USD per person och månad.
Var den här informationen användbar?
Workplace Advanced är avsett för fullständiga organisationer och kostar 4 USD per person och månad. Vi rekommenderar den planen.
Workplace Enterprise är avsett för organisationer med en större komplexitet beroende på dess storlek eller bransch. Det kostar 8 USD per person och månad. För att skaffa Enterprise-planen behöver du kontakta Workplaces säljteam eller en Workplace-partner.
Workplace för frontpersonal finns tillgängligt som tillägg till Workplace Advanced eller Workplace Enterprise.
Obs! Gå till avsnittet Prissättning för att läsa mer om planer och prissättning.
Var den här informationen användbar?
Workplace debiterar en fast avgift på 4 USD per aktiv användare och månad för Workplace Advanced.
Du debiteras för alla anställda i din community, även om en användare inte använder din företagse-postdomän för att logga in.
Tänk på att faktureringsvalutan är USD. Vår prissättning inkluderar inte tillämplig skatt. I vårt prisavsnitt hittar du den senaste informationen om prissättning.
Var den här informationen användbar?