Konfigurera Workplace

Ta reda på mer om vissa av de grundinställningar du kan använda för att göra Workplace redo för din organisation. Gå till våra vägledningar om att hantera anställdas konton när du är redo att börja bjuda in kollegor.

Vi rekommenderar att du använder den senast uppdaterade versionen av någon av följande webbläsare för att få bästa möjliga Workplace-upplevelse:
Obs! Du kommer sannolikt att uppleva dåliga prestanda om du försöker använda Workplace på Internet Explorer 11.
Var den här informationen användbar?
Namn och logotyp
Om företaget använder Workplace och du är administratör kan du anpassa communityns profil från administratörspanelen på datorn och välja Inställningar till vänster. Därifrån kan du:
 • Ändra företagsnamnet.
 • Uppdatera företagslogotypen.
 • Ange användarvillkoren.
 • Ange Workplace-plan.
 • Domäner
  Om företaget använder Workplace och du är administratör kan du lägga till och verifiera dina domäner genom att välja E-postdomäner från Inställningar i Administratörspanelen. Ta reda på mer om hur du verifierar din domän.
  Grupper
  Du kan lägga till eller ändra gruppens omslagsbild. Ta reda på mer om grupper på Workplace.
  Var den här informationen användbar?
  Så här ändrar du företagslogotypen:
  1. Klicka på Administratörspanelen längst upp till vänster i Workplace.
  2. Klicka på Inställningar.
  3. Bläddra till Företagslogotyp och klicka på Ändra.
  4. Välj fil.
  5. Redigera logotypen och klicka sedan på Spara.
  Var den här informationen användbar?
  Logotypbilder på Workplace ska vara 495 x 234 pixlar eller större. Om bilden har de måtten kan du vara säker på att den passar i logotypmallen.
  Bilder som är större än 495 x 234 pixlar förminskas för att passa i mallen.
  Följande format stöds:
   .PNG (med eller utan bakgrund)
   .JPG
  Tänk på att animerade format som .GIF inte stöds och att filer ska vara sparade i RGB. Om du laddar upp en logotyp som CMYK-bild kan färgerna se annorlunda ut än vid förhandsgranskningen av originalfilen.
  Var den här informationen användbar?
  Med språkinställningarna ändrar du vilka språk du ser på Workplace.
  Så här ändrar du språkinställningarna:
  Från nyhetsflödet klickar du på din profilbild nere till vänster > klicka på Inställningar > Språk och region.
  Här kan du välja vilket språk du vill använda i Workplace och uppdatera inställningarna för översättning i nyhetsflödet. Du ser följande alternativ:
  • Visa Workplace på det här språket: Detta ändrar språket på Workplace.
  • Språk som du vill ha inlägg översatta till: Detta ändrar språket som kommentarer och inlägg som skrivits på ett annat språk översätts till.
  • Språk som du inte vill få översättningar för: Detta styr de språk du inte vill se översättningsalternativ för. Inga översättningsalternativ visas för kommentarer eller inlägg på dessa språk.
  • Språk du inte vill ha översatta automatiskt: Detta styr de språk du inte vill ha översatta automatiskt. Inlägg på dessa språk översätts inte automatiskt.
  • Inlägg på flera språk: Detta gör att du kan publicera ditt innehåll på flera språk.
  Var den här informationen användbar?
  Du kan aktivera tvåfaktorsautentisering om du vill lägga till ett system för tvåfaktorsautentisering på ditt Workplace-konto för ökad säkerhet.
  Om du aktiverar tvåfaktorsautentisering, som även kallas multifaktorsautentisering (MFA), får du ange en speciell säkerhetskod varje gång du försöker logga in på ditt Workplace-konto eller i Workplace-appen från en ny enhet. När du har angett säkerhetskoden kan du spara enheten på ditt konto så att du inte behöver gå igenom processen när du loggar in på samma enhet igen.
  Aktivera tvåfaktorsautentisering:
  1. Logga in på Workplace.
  2. Klicka på profilbilden nere till vänster i Workplace.
  3. Klicka på Inställningar.
  4. Klicka på Säkerhet och inloggning.
  5. Bläddra ned till Redigera i avsnittet Använd tvåfaktorsautentisering och välj Kom igång. Du kan bli ombedd att ange ditt lösenord igen.
  6. Klicka på Lägg till telefonnummer i avsnittet Lägg till ett nytt telefonnummer om du vill lägga till ett telefonnummer. Du ombes att ange ett telefonnummer och sedan får du bekräfta att du har tillgång till numret genom att ange en bekräftelsekod som skickas till dig via sms.
  Kom ihåg – när du har angett dina inställningar för tvåfaktorsautentisering måste du klicka på Aktivera om du vill aktivera funktionen.
  Obs! Säkerhetskoder kan även skapas med en app från tredje part, eller med kodskaparen i Workplace-appen.
  Om du inte längre har åtkomst till din tvåfaktorsautentisering eller inte kan logga in, kontaktar du din Workplace-administratör eller skickar en förfrågan om att få tillbaka åtkomsten.
  Var den här informationen användbar?