Gå med i grupper

Ta reda på hur du går med i grupper på Workplace eller hur du slutar följa en grupp när du har gått med.

När någon bjuder in dig till en grupp och denna inbjudan godkänns av en medlem, administratör eller moderator, får du en avisering om att du har bjudits in till en grupp. Du kan förhandsgranska gruppens innehåll i 28 dagar och besluta om du vill gå med. Under dessa 28 dagar kan du även se inlägg från gruppen i ditt nyhetsflöde.
Medan du är i förhandsgranskningsläge:
  • Du kan inte göra inlägg eller kommentera andras inlägg i gruppen.
  • Du kan inte bjuda in andra till gruppen.
  • Medlemmar i gruppen kan se att du förhandsgranskar gruppen i medlemslistorna, men de som inte är medlemmar i gruppen ser dig inte på medlemslistan.
Tänk på att du i de flesta grupper kan lägga till någon som är kollega till någon i gruppen. Du kan när som helst gå ur en grupp.
Var den här informationen användbar?
Du kan sluta följa en grupp om du inte vill se gruppinläggen i nyhetsflödet. Om du inte vill vara med i en grupp kan du lämna den. Det kan hända att du inte kan gå med i en grupp igen beroende på gruppens sekretessinställning.
Så här slutar du följa en grupp:
  1. Klicka på under gruppens omslagsbild från gruppen du vill sluta följa.
  2. Klicka på Följaralternativ.
  3. Klicka på Sluta följa.
Så här går du ur en grupp:
  1. Klicka på under gruppens omslagsbild från gruppen du vill lämna.
  2. Klicka på Lämna grupp och klicka sedan på Lämna grupp för att bekräfta.
Obs! Om du lämnar en grupp som du är administratör för erbjuds medlemmarna i gruppen administratörsrollen.
Var den här informationen användbar?
Gruppadministratörer kan tillfälligt hindra någon från att göra inlägg eller kommentera i en grupp. Om du inte kan göra inlägg eller kommentera får du en avisering överst i gruppen som visar när du kan göra inlägg och kommentera igen.
Var den här informationen användbar?