Gå med i Workplace

Anslut till dina kollegor i Workplace och samarbeta med grupper, chatt, rum, livevidesändning med mera. Gå till den nya användarvägledningen för fler tips om hur du får ut mesta möjliga av din tid på Workplace.

Så här loggar du in på ditt Workplace-konto:
  1. Från din Workplace-URL anger du din e-postadress för jobbet och klickar på Fortsätt.
  2. Ange ditt lösenord.
  3. Klicka på Logga in.
Var den här informationen användbar?
Om du vill konfigurera Workplace Advanced för ditt företag kan du registrera dig på vår -webbplats. Det finns ingen begränsning för antalet personer i Workplace-communityn.
Om ditt företag redan använder Workplace Advanced kan du konfigurera kontot genom att klicka på länken i e-postmeddelandet som du har fått eller genom att besöka [DittFöretagsnamn].workplace.com (t.ex. company.workplace.com) i datorn.
Obs: Användare på företag utan underdomäner kan konfigurera sina konton på workplace.facebook.com.
När du har konfigurerat ditt konto kan du ladda ned iPhone- eller Android-appen för att få tillgång till kontot från dina enheter.
Var den här informationen användbar?
Om du vill konfigurera ett Workplace Essential-konto kan du registrera dig på vår webbplats.
Tänk på att e-postdomänen du använder inte får ha gjort anspråk på e-postdomänen tidigare.
Workplace Essential och Workplace Advanced är olika typer av Workplace-communities. Om du vill konfigurera ett Workplace Advanced-konto för ditt företag kan du även registrera dig på vår webbplats. Det finns ingen begränsning för antalet personer i något av dessa typer av communities.
Du kan registrera dig för Workplace Essential med en jobbrelaterad eller privat e-postadress. Endast konton som har skapats med en företagsrelaterad e-postadress kan uppgraderas till Workplace Advanced. Du kan inte ändra e-postadressen på ditt Workplace Essential-konto från en personlig e-postadress till en företagsrelaterad e-postadress.

Om du har skapat ett konto med en personlig e-postadress och vill ändra till en jobbrelaterad e-postadress kan du gå till workplace.com och skapa ett nytt konto.
Var den här informationen användbar?
Den här artikeln gäller bara för användare av Workplace Essential och Workplace Advanced.
Om du har fått en åtkomstkod för Workplace kan du få åtkomst till ditt nya Workplace-konto.
Så här får du åtkomst till ditt Workplace-konto:
  1. Gå till workplace.com eller ladda ned någon av apparna Workplace eller Workplace Chat från iOS App Store eller Google Play Butik.
  2. På inloggningsskärmen klickar eller trycker du på Skapa konto med åtkomstkod.
  3. Ange åtkomstkoden på 16 tecken som du fått.
  4. Ange ett unikt användarnamn och lösenord som du använder för att logga in på Workplace. När detta har angetts har du åtkomst till Workplace.

Var den här informationen användbar?
Ja, användarnamn och lösenord som väljs av användare i Workplace är unika för Workplace, och skiljer sig från alla lösenord som de kan använda på Facebook.
Var den här informationen användbar?
Om du använder en offentlig e-postdomän:
  • Administratörer för Workplace Essential och Workplace Advanced kan lägga till dig för administration i sin Workplace-community.
  • Medlemmar i multiföretagsgrupper kan bjuda in dig till sina grupper.
Obs: Vi distribuerar registrering av offentliga e-postdomäner gradvis.
Var den här informationen användbar?
Felsökning
Du kan bara skapa ett Workplace-konto genom att använda en privat e-postdomän som ägs av en specifik person. Tänk på att en annan Workplace-community inte får ha gjort anspråk på e-postdomänen tidigare.
Du kan inte registrera dig på Workplace med en offentlig e-postdomän, t.ex. gmail.com eller yahoo.com. Du kan inte heller registrera dig på Workplace med en allmän e-postadress, t.ex. info@, admin@ eller sales@.
Var den här informationen användbar?
Den här artikeln gäller bara för användare av Workplace Advanced.
Om du ser ett felmeddelande om att domänen är upptagen kan det betyda att din föreslagna domän redan används av ett annat företag eller att du försöker lägga till en offentlig domän. Om du tror att detta är ett misstag och kan bevisa att du äger domänen kontaktar du vårt supportteam och ber om hjälp.
Obs: Du kan godkänna en e-postdomän genom att öppna Administratörspanelen. Det är enbart företagsadministratörer som kan godkänna en e-postdomän.
Var den här informationen användbar?