Kunduppdateringar

Besök sidan Nyheter för att ta reda på mer om nya Workplace-funktioner och Workplace-uppdateringar.

På sidan Nyheter kan alla standardadministratörer se kommande funktioner i Workplace, liksom de senaste funktionerna som finns tillgängliga i din Workplace idag.
För att komma tillNyheterna öppnar du Administratörspanelen. Därifrån kan du välja Nyheter.
Var den här informationen användbar?
Från oktober 2021 kan det hända att du ser en avisering i Workplace som ber dig att uppgradera din klient.
Du ser den här aviseringen om din internetanslutning är krypterad med en äldre version av Transport Layer Security (TLS). Det här är version 1.0 (v1.0) eller 1.1 (v1.1).
Vi ber Workplace-kunder med internetanslutningar som använder TLS att uppdatera till version 1.2 eller senare. Det gör vi för att vi ska kunna tillhandahålla bästa möjliga kryptering och säkerhet för våra kunder.
Om du fortfarande använder v1.0 eller v1.1 efter den 15 november 2021 kommer du att börja uppleva dåliga prestanda på Workplace eller inte kunna ansluta alls.
Hur uppgraderar jag min TLS-version?
Uppgradera till den senaste operativsystemversionen på datorn. Ladda därefter ned den senaste versionen av en av de webbläsare som vi har stöd för:
Standardversionerna av dessa har alla stöd för de senaste versionerna av TLS:
Om du har anpassat webbläsaren så att den specifikt använder äldre versioner av TLS ändrar du de här inställningarna så att de nya versionerna används enligt webbläsarens instruktioner.
Hur vet jag att jag har uppgraderat min TLS-version?
När du har anslutit via den nya TLS-versionen försvinner aviseringen i Workplace som ber dig att uppdatera.
Var den här informationen användbar?
I augusti 2021 upphörde Microsofts stöd för Internet Explorer. Sedan dess har Workplace-kunder som använder Internet Explorer sannolikt upplevt sämre prestanda eller inte kunnat ansluta alls.
Workplace-administratörer har inte heller kunnat få åtkomst till administratörspanelen.
Vilken webbläsare ska jag använda för Workplace?
Vi rekommenderar att du använder den senaste versionen av någon av webbläsarna nedan:
Om du använder en av de här webbläsarna får du bästa möjliga upplevelse på Workplace.
Var den här informationen användbar?
Supplier Connect, som nu finns på Workplace-plattformen, är en leverantörsportal som används för att spåra och hantera företag med Facebook.
Nya Workplace-konton skapas för vissa anställda på ditt företag som har Facebook Supplier Connect-åtkomst. Alla Supplier Connect-användare får e-postmeddelanden för att konfigurera sina konton. Workplace-systemadministratörer får ett e-postmeddelande med en begäran om att granska och godkänna nya konton för att lägga till dem i Supplier Connect. E-postmeddelanden skickas från notification@fbworkmail.com.
Om du har frågor eller funderingar kan du kontakta suppliers@fb.com.
Var den här informationen användbar?
Vi gör om Workplace Chat-appen för iOS för att fortsätta tillhandahålla moderna och kraftfulla mobilupplevelser för jobbet. Vår app hjälper till att förbättra prestandan och produktiviteten samtidigt som den tar upp mindre utrymme på telefonen. Vi lanserar även nya funktioner som mörkt läge. Appen lanseras under flera månader.
Nya funktioner
Vi lanserar nya funktioner för att förbättra Workplace Chat-appen för iOS.
Bland funktionerna finns:
  • Mörkt läge
Appen görs om från grunden så funktioner med låg användning kanske saknas tillfälligt medan de görs om. Som en del i att förbättra prestandan och produktiviteten finns det även några funktioner med låg användning som har tagits bort och de kommer inte att återställas. Listan nedan visar alla funktioner som saknas i nuläget och när de kommer tillbaka samt de funktioner som kommer att tas bort:
Uppdatering: 9 november 2020
Alla saknade funktioner som vi hade åtagit oss att leverera i oktober har nu återställts. Vi fortsätter att bevaka den feedback vi får från kunderna. Fortsätt gärna att lämna feedback via appen, så att vi kan förbättra upplevelsen av den nya Chat iOS-appen.
Tillgängligt nu Kommer att tas bort
Sök efter botar
Skicka statisk plats
Använd botwebbvisningar
Öka antal gilla-markeringar
Använd botsnabbsvar
Skicka och anpassa gilla-emoji och tangentbord
Använd botåtgärdsmeny
Dekalbutik
Anpassade botsvar
Tummen ned-reagera
Visa DND-ikon i inkorgen
Meddelandeåtgärdsförslag
Ange DND
Ange smeknamn
Visa alla media som delas i chatten
Senaste sökningarna
Skicka dekaler
Modifiera datainställningar
Omnämnande @här och @alla
Spara foton automatiskt till kamerarullen
Omröstningar
Visa väntande inbjudningar
Anpassade botsvar
Flikarna Personer och Upptäck
Söka efter meddelanden
Redigera gruppfärg
Sök i chatten
Anpassade aviseringsinställningar
Statusinställning
Fotoredigering för foton som skickas från ditt fotobibliotek
Ange gruppbeskrivningar
Redigera gruppbeskrivningar
Förbättrade videosamtal (inklusive ljud)
Fotoredigering från foton som laddats upp från kameran
Redigera beskrivningar och bild för gruppchatt
Ange status
Fotoanteckningar
Ange status
Hur kan jag välja att gå med eller inte gå med?
Den 4 november påbörjade vi lanseringen av den nya Workplace iOS Chat-appen för samtliga kunder. Vi förväntar oss att det tar ungefär en vecka tills alla kunder har uppgraderats till den nya appen.
Om du vill byta tillbaka till den gamla versionen av Workplace Chat-appen går du till Workplace Chat iOS-inlägget i avsnittet Tidig åtkomst i Nyheter på administratörspanelen > Hantera tidig åtkomst > Välj Ingen. Användare kan inte byta tillbaka själva, utan systemadministratörer måste byta tillbaka hela Workplace-instansen.
Om du har uppgraderats till den nya appen kan du inte längre byta tillbaka till den äldre versionen.
Det tar i genomsnitt en dag att få den nya iOS-appen eller att byta tillbaka till den gamla versionen. När din instans har bytts måste alla användare starta om appen två gånger för att använda den andra versionen av appen. När den fullständiga lanseringen är här behöver användare inte göra någonting. Du får en avisering som informerar dig om att du får nya Workplace Chat för iOS.
Om du vill lämna feedback går du till inställningar i Workplace Chat-appen för iOS och väljer Lämna feedback.
Android-appen
Det finns för tillfället inga planer på att uppdatera Android-upplevelsen. Vi fortsätter att förbättra Android-upplevelsen med nya funktioner som Workplace-rum som kommer snart. Den enda funktionen som inte är tillgänglig för Android-användare är mörkt läge i appen.
Var den här informationen användbar?